1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
2 טורפים בקערה יחד את השמן, הסוכר, הקפה, המלח, הביצים והחלב לתערובת אחידה. מוסיפים קמח, אבקת קקאו ואבקת אפייה ומערבבים עד שאחיד.
3 יוצקים את הבלילה לתבנית ומיישרים את החלק העליון. מפזרים שוקולד מריר בנדיבות.
4 אופים במשך כ-25-35 דקות או עד שהעוגה תפוחה, יציבה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים עליו.
5 מכינים את הטראפלס והציפוי: מחממים שמנת עד לסף רתיחה.
6 קוצצים את השוקולד ושמים בקערה.
7 יוצקים את השמנת החמה על גבי השוקולד, ממתינים כדקה וטורפים עד לקבלת גנאש אחיד ומבריק.
8 יוצקים כשני שליש מתערובת הגנאש על גבי העוגה ומצננים את העוגה לחלוטין במקרר. את יתרת הגנאש מקררים בכלי נפרד עד שהוא מתייצב לחלוטין.
9 מגלגלים בעזרת הידיים כדורים קטנים מתערובת הגנאש ומצפים באבקת קקאו. שומרים במקרר עד להרכבת העוגה.
10 מכינים את קרם הקפה: מקציפים בקערת מיקסר את השמנת, הקפה, אינסטנט הפודינג ואבקת הסוכר עד לקבלת קרם יציב. מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 2 ס"מ ומזלפים תלוליות צפופות בחלק העליון של העוגה.
11 מקשטים בטראפלס ומגישים.
• העוגה נשמרת בכלי סגור במקרר עד 5 ימים.
• מומלץ להוציא את העוגה כ-15 דקות לפני ההגשה לטמפרטורת החדר.
• במקום טראפלס אפשר לקשט בעוגיות או ממתקי שוקולד.
>> לבלוג של נטלי - עוגיו.נט
>> בפעם הקודמת הכנו חיתוכיות פקאן משגעות