1 מרתיחים בסירים נפרדים את כל חלקי הבשר עד ריכוך (בערך שעה וחצי).
2 מוציאים מהסירים שוטפים היטב ומקררים את הריאה והבשר (הקירור מסייע לחיתוך הריאות והבשר לקוביות).
3 חותכים את הריאות ובשר הראש לקוביות בינוניות.
4 מניחים בסיר לא גבוה את רגלי הכבש, קוביות בשר הראש וקוביות הריאה, בצורה מסודרת.
5 מוסיפים לסיר את השום והפלפל החריף.
6 מפזרים את הפפריקה, מרק העוף, הכמון, הפלפל הלבן, הכרכום ומעל מוזגים את השמן.
7 מנערים היטב את הסיר כדי שכל התבלינים יכנסו לתבשיל .
8 מכסים במים רותחים את הבשר, מכסים במכסה, מרתיחים ומיד מעבירים ללהבה נמוכה לבישול של כשעתיים.