1 מנקים את הדגים מקשקשים וקרביים ופורסים לסטייקים בעובי 3 ס"מ. מנקים גם את ראשי הדגים וחוצים אותם לאורכם. 2. מטגנים, בסיר רחב, בשמן זית את הבצלים לשקיפות. מוסיפים את השום ומאדים יחד כשתי דקות נוספות. מוסיפים את העגבניות ורסק העגבניות ומבשלים על להבה בינונית במשך עשר דקות. 3. מוסיפים לסיר את הצ'ילי לפי מידת החריפות הרצויה. ממליחים ומפלפלים, מוסיפים את היין והסוכר ומצמצמים את הרוטב לסמיכות הרצויה. 4. מוסיפים לסיר את עשבי התיבול הקצוצים והכמון ומערבבים היטב. מסדרים את פרוסות הדג בשכבה אחת בתוך הרוטב. מכסים את הסיר ומבשלים כרבע שעה.
מגישים חם עם בגט טרי או חלה טרייה והמון יין לבן צונן