1 מערבבים במיקסר את הביצים והסוכר ולאחר מכן מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, האשל והשמן. מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה ונעימה.
2 מרססים בספריי חמאה תבנית מחולקת לכוסיות קטנות (אפשר מסיליקון) ויוצקים את התערובת לתוך הכוסיות. אופים בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.
3 מקציפים את השמנת מתוקה, הסוכר ותמצית הוניל עד לקבלת קצפת אחידה.
4 מרתיחים את כל מרכיבי הסירופ: מים, סוכר, סוכר וניל ולימון לסירופ עדין במשך 45 דקות על חום בינוני.
5 מכינים את המילוי: מקציפים את גבינת המסקרפונה יחד עם הסוכר ומניחים בצד.
אופן ההגשה:
טובלים את הסברינות המצוננות בסירופ, חוצים באמצע וממלאים בתערובת הגבינה. מזלפים מעל קצפת ומעל הקצפת מקשטים בדובדבן ומגישים .