המצרכים (12 מנות):לבצק:
למריחה:
תוספות:
אופן ההכנה:1 מנפים את הקמח והקקאו לקערה ומוסיפים את השמרים (אם מעוניינים בבצק לבן, משמיטים את הקקאו ומוסיפים 60 גרם קמח לבן). מערבבים ומוסיפים סוכר, מים וקליפת תפוז מגוררת. 2 לשים כ-3 דקות עם וו לישה במהירות איטית. מוסיפים את המלח ולשים כ-3 דקות נוספות. 3 מניחים להתפחה כשעה. 4 מחממים תנור ל-200 מעלות. 5 מוציאים את הבצק מהקערה ומניחים על משטח מקומח. מחלקים את הבצק לשניים ויוצרים כדורים. מרדדים כל כדור לעיגול בעובי של כ-4 מ"מ ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. 6 אופים כ-10 דקות, מוציאים מהתנור, מורחים שכבה של ממרח שוקולד ומפזרים תוספות לפי הטעם. 7 מורידים את הטמפרטורה ל-180 מעלות ומחזירים לאפייה למשך 10-5 דקות. >> איך מכינים דג מרוקאי מכל הלב?>> 13 המסעדות הטובות בישראל - בחירת השפים |