1 מניחים את הסולת בקערה שטוחה ומעט עמוקה.
2 מטפטפים על הסולת כוס מים, מערבבים ביד ויוצקים עיגולים קטנים. יש לשים לב לא לשפוך את הכוס במכה אחת, טיפות טיפות.
3 מנפים את הפירורים בנפה עדינה, אחרי הניפוי מומלץ לערבב בצורה סיבובית עם שתי כפות ידיים.
3 מערבבים ביחד עם גרגירי הקוסקוס את כפית המלח, כוס השמן ואת הפלפל הלבן.
4 ממלאים את סיר האידוי של הקוסקוס במים, מניחים בפנים את גרגירי הקוסקוס.
5 מביאים לרתיחה של 45 דקות.
6 שופכים את הקוסקוס לקערה עמוקה (יוצא גוש), שופכים עליו 3 כוסות מים ומניחים בצד ל15 דקות לספיגת המים.
7 לוקחים מזלג ומתחילים לגרד את הגוש, ובעזרת היד מפוררים אותו.
8 שוב מעבירים אותו בנפה.
9 מוסיפים 1/4 כוס שמן, מערבבים ומחזירים לסיר האידוי לעוד 30 דקות.
אופן הכנה:
1 מניחים את הסולת בקערה שטוחה ומ
אופן הכנה:
1 מניחים את הסולת בקערה שטוחה ומעט עמוקה.
2 לוקחים כוס מים ומתחילים ע"י טיפטוף על הסולת את המים, מערבבים ביד ליוצקים עיגולים קטנים, יש לשים לב לא לשפוך את הכוס במכה אחת, טיפות טיפות
3 מנפים את הפירורים בנפה עדינה, אחרי הניפי מומלץ לערבבו בצורה סיבובית בן שתי כפות ידיים.
3 לוקחים 1 כפית מלח, 1/4 כוס שמן מעט פלפל לבן מערבבים ביחד עם גרגירי הקוסקוס.
4 ממלאים את סיר האידוי של הקוסקוס במים, מניחים את גרגירי הקוסקוס הסיר אידוי (החורים)
5 מביאים לרתיחה של 45 דקות.
6 שופכים את הקוסקוס לקערה עמוקה (זה יוצא גוש) שופכים עליו 3 כוסות מים ומניחים בצד ל15 דקות לספיגת המים
7 לוקחים מזלג ומתחילים לגרד את הגוש , ובעזרת היד מפוררים אותן.
8 שוב מעבירים אותו בנפה
9 מוסיפים 1/4 כוס שמן לערבב ולהחזיר לסיר אידוי לעוד 30 דקות
עט עמוקה.
2 לוקחים כוס מים ומתחילים ע"י טיפטוף על הסולת את המים, מערבבים ביד ליוצקים עיגולים קטנים, יש לשים לב לא לשפוך את הכוס במכה אחת, טיפות טיפות
3 מנפים את הפירורים בנפה עדינה, אחרי הניפי מומלץ לערבבו בצורה סיבובית בן שתי כפות ידיים.
3 לוקחים 1 כפית מלח, 1/4 כוס שמן מעט פלפל לבן מערבבים ביחד עם גרגירי הקוסקוס.
4 ממלאים את סיר האידוי של הקוסקוס במים, מניחים את גרגירי הקוסקוס הסיר אידוי (החורים)
5 מביאים לרתיחה של 45 דקות.
6 שופכים את הקוסקוס לקערה עמוקה (זה יוצא גוש) שופכים עליו 3 כוסות מים ומניחים בצד ל15 דקות לספיגת המים
7 לוקחים מזלג ומתחילים לגרד את הגוש , ובעזרת היד מפוררים אותן.
8 שוב מעבירים אותו בנפה
9 מוסיפים 1/4 כוס שמן לערבב ולהחזיר לסיר אידוי לעוד 30 דקות