קוסקוס ביתיאם הייתם יכולים להשתמש רק במתכון קוסקוס אחד, זה המתכון. סמדי בומבה לא טועה![]()
צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מניחים את הסולת בקערה שטוחה ומעט עמוקה. 2 מטפטפים על הסולת כוס מים, מערבבים ביד ויוצקים עיגולים קטנים. יש לשים לב לא לשפוך את הכוס במכה אחת, טיפות טיפות. 3 מנפים את הפירורים בנפה עדינה, אחרי הניפוי מומלץ לערבב בצורה סיבובית עם שתי כפות ידיים. 3 מערבבים ביחד עם גרגירי הקוסקוס את כפית המלח, כוס השמן ואת הפלפל הלבן. 4 ממלאים את סיר האידוי של הקוסקוס במים, מניחים בפנים את גרגירי הקוסקוס. 5 מביאים לרתיחה של 45 דקות. 6 שופכים את הקוסקוס לקערה עמוקה (יוצא גוש), שופכים עליו 3 כוסות מים ומניחים בצד ל15 דקות לספיגת המים. 7 לוקחים מזלג ומתחילים לגרד את הגוש, ובעזרת היד מפוררים אותו. 8 שוב מעבירים אותו בנפה. 9 מוסיפים 1/4 כוס שמן, מערבבים ומחזירים לסיר האידוי לעוד 30 דקות. אופן הכנה: 1 מניחים את הסולת בקערה שטוחה ומ אופן הכנה: 1 מניחים את הסולת בקערה שטוחה ומעט עמוקה. 2 לוקחים כוס מים ומתחילים ע"י טיפטוף על הסולת את המים, מערבבים ביד ליוצקים עיגולים קטנים, יש לשים לב לא לשפוך את הכוס במכה אחת, טיפות טיפות 3 מנפים את הפירורים בנפה עדינה, אחרי הניפי מומלץ לערבבו בצורה סיבובית בן שתי כפות ידיים. 3 לוקחים 1 כפית מלח, 1/4 כוס שמן מעט פלפל לבן מערבבים ביחד עם גרגירי הקוסקוס. 4 ממלאים את סיר האידוי של הקוסקוס במים, מניחים את גרגירי הקוסקוס הסיר אידוי (החורים) 5 מביאים לרתיחה של 45 דקות. 6 שופכים את הקוסקוס לקערה עמוקה (זה יוצא גוש) שופכים עליו 3 כוסות מים ומניחים בצד ל15 דקות לספיגת המים 7 לוקחים מזלג ומתחילים לגרד את הגוש , ובעזרת היד מפוררים אותן. 8 שוב מעבירים אותו בנפה 9 מוסיפים 1/4 כוס שמן לערבב ולהחזיר לסיר אידוי לעוד 30 דקות עט עמוקה. 2 לוקחים כוס מים ומתחילים ע"י טיפטוף על הסולת את המים, מערבבים ביד ליוצקים עיגולים קטנים, יש לשים לב לא לשפוך את הכוס במכה אחת, טיפות טיפות 3 מנפים את הפירורים בנפה עדינה, אחרי הניפי מומלץ לערבבו בצורה סיבובית בן שתי כפות ידיים. 3 לוקחים 1 כפית מלח, 1/4 כוס שמן מעט פלפל לבן מערבבים ביחד עם גרגירי הקוסקוס. 4 ממלאים את סיר האידוי של הקוסקוס במים, מניחים את גרגירי הקוסקוס הסיר אידוי (החורים) 5 מביאים לרתיחה של 45 דקות. 6 שופכים את הקוסקוס לקערה עמוקה (זה יוצא גוש) שופכים עליו 3 כוסות מים ומניחים בצד ל15 דקות לספיגת המים 7 לוקחים מזלג ומתחילים לגרד את הגוש , ובעזרת היד מפוררים אותן. 8 שוב מעבירים אותו בנפה 9 מוסיפים 1/4 כוס שמן לערבב ולהחזיר לסיר אידוי לעוד 30 דקות
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|