1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים קערת מים גדולה עם קרח. 2. שוטפים את הקישואים, חוצים לחצי ומבשלים במים רותחים כ-5דקות עד לריכוך הקישואים 3. מעבירים את הקישואים מיד לקערה עם מים עם קרח (על מנת להפסיק את פעולת הבישול). 4. מנקים את לב הקישואים עד לבסיס הקישואים ומניחים את המילוי בתוך מסננת. 5. ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים את הקמח, ותוך כדי ערבוב עם מטרפה, מוסיפים לאט לאט את החלב, כשכל הזמן צריך לערבב עד שהנוזל מסמיך. מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט. 6. קוצצים את מילוי הקישואים ומוסיפים אותו לרוטב. מוסיפים את שלושת הגבינות ומערבבים היטב. 7. מניחים את בסיס הקישואים בתבנית אפיה, ממלאים את הקישואים במילוי, ואופים כ-15-20 דקות, עד להזהבה.