1 עשרים דקות לפני הבישול משרים את הדג במשרה.
2 בתחתית הסיר (סיר גדול עם דפנות נמוכות) מסדרים שכבה של תפוחי האדמה ולאחריה שכבת עגבניות.
3 מפזרים את הפלפל ושיני השום ועליהם מניחים את הדג. מפזרים מעל הכל את הירק.
4 מגרדים את העגבניות לרוטב עם פומפיה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
5 מפזרים את הרוטב בסיר באופן שווה.
6 מתחילים בישול עם אש גבוהה עד להתחממות הנוזלים ומנמיכים לאש בינונית לחצי שעה בישול. אחת לכמה דקות יוצקים על הדגים והירקות רוטב מתחתית הסיר.