1 מתחילים עם הקציצות: במעבד מזון על להב מתכת טוחנים את הבצל, השום, הפלפל החריף, הלחם הסחוט והכוסברה לתערובת פירורית. 2. מוסיפים את התערובת הירוקה לקערה עם הבשר, התבלינים והביצים, ומערבבים היטב לתערובת אחידה. 3. מרטיבים מעט את כפות הידיים וצרים מהתערובת קציצות שמנמנות ושטוחות מעט. 4. טובלים את הקציצות בפירורי לחם כך שהן תהיינה מצופות סביב סביב. 5. מחממים במחבת רחבה שמן זית בגובה סנטימטר אחד בערך, וכשהוא חם מטגנים את הקציצות משני הצדדים עד שהן שחומות ופריכות. * אפשר להוסיף לתערובת הקציצות גם חצי כוס צנוברים. 6. מניחים את הקציצות ומכינים את שאר התבשיל: חותכים את החבושים לאורכם לשישה פלחים. חותכים וזורקים את החלק המרכזי עם החרצנים, וחותכים כל פלח לשניים. שומרים את הפלחים בקערה עם מים ומעט מיץ לימון סחוט טרי, כדי שלא ישחירו. 7. מחממים את השמן בסיר רחב וכשהוא חם מוסיפים בצל, הל, גרגירי כמון וג'ינג'ר ומטגנים תוך כדי ערבוב כשלוש דקות. 8. מוסיפים את פלחי החבושים ומטגנים עוד שתי דקות. 9. מוסיפים את כל שאר החומרים מלבד הפטרוזיליה, מביאים לרתיחה ומבשלים כעשר דקות. 10. מוסיפים פנימה את הקציצות. מפנים להן מקום בין החבושים, מביאים שוב לרתיחה, מכסים, ומבשלים על להבה נמוכה כשעה חצי. 11. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה, מכבים את האש, מעבירים לקערה, מפזרים מעל את גרגירי הרימון ומגישים (אפשר עם אורז לבן).