פשטילחם מופלאהלפעמים, לחם טעים כל כך עד שגם אחרי שהתייבש, מתחשק לאכול אותו. הנה מתכון מטריף שמתחיל בלחם ישן, בחלה, בבריוש או אפילו בקרואסונים גדולים ששעתם חלפה. הטעם הסופי הוא ההפתעה הגדולה
צחי בוקששתר
| מישהו לבשל איתו, הוצאת מודן
| פורסם 01/09/24 12:18
צילום: יורם אשהיים, מישהו לבשל איתו, הוצאת מודן
|
המצרכים :ל-4 מנות:
להגשה:
אופן ההכנה:1 פורסים את הלחם לפרוסות עבות (קרואסונים חותכים לאורך). מסדרים צפוף בתבנית חסינת אש , כשהחלק הפנימי כלפי מעלה. 2 מערבבים את התרד, הביצים, החלב והתבלינים ויוצקים מעל. מפוררים מעל את הגבינה הבולגרית. סוגרים בניילון נצמד ומשהים במקרר לפחות שש שעות. 3 לפני ההגשה מחממים תנור מראש ל-180 מעלות, ואופים 45 דקות עד להזהבה של הגבינה. כמה דקות לפני תום האפייה בוזקים מעט פרמזן. |