הבצק:
1 מערבבים את מרכיבי הבצק ביחד במעבד מזון.
2 מעבירים את הבצק למשטח ולשים מספר דקות. מגלגלים לכדור ומניחים בצד למשך 30 דקות.
3 מרדדים את הבצק לעובי של חצי סנטימטר.
4 קורצים עיגלים בעזרת כוס זכוכית.
המילוי:
5 מערבבים את כל מרכיבי המילוי עד שנוצר מרקם אחיד וחלק.
המנה:
6 מניחים כפית אחת מהמילוי במרכזו של כל אחד מעיגולי הבצק, ומקפלים לשניים (לצורה של חצי ירח).
7 מורחים מהביצה הטרופה על ההבצק, מהדקים את הקצוות בלחיצה על ידי האצבעות ולאחר מכן בעזרת מזלג.
8 מחממים שמן קנולה בסיר קטן.
9 מטגנים בשמן עמוק כל פנזרוטו עד שמתקבל גוון זהבהב, מניחים בצד על גבי נייר מטבח.
הגשת המנה:
מניחים מספר פנזרוטי על צלחת ומפזרים מעל אבקת סוכר.