המצרכים (8 מנות):לסוכריות:
לרסק עגבניות:
אופן ההכנה:1 מפשירים את בצק הפילו במקרר יום קודם.
2 מכינים רוטב עגבניות: מכניסים את המרכיבים לסיר, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות נוספות.
3 מפרידים שני עלים מהבצק שהפשרנו, וכל עלה חותכים ל-4 רבעים.
3 מורחים כל רבע במעט רוטב עגבניות, מניחים אצבע מוצרלה ומגלגלים סביבה. פילו, גבינה, רוטב עגבניות. זה כל מה שצריך | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
4 מהדקים את הקצוות ומגלגלים בעדינות.
5 מברישים במעט שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכ-10 דקות, עד שהבצק מזהיב.
6 מגישים עם רוטב עגבניות.
בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל >> בשבוע שעבר הכנו תרכיז טבעי לילדים |