1 מרתיחים את הבורגול בהרבה מים עד שהוא רך. מסננים, נפטרים מהמים ושומרים את הבורגול. 2. מזהיבים את הבצלים הקצוצים בארבע כפות שמן זית. מוסיפים את הצנוברים ומטגנים עוד דקה. 3. מוסיפים חצי מהבשר ומטגנים עד שהנוזלים שהבשר הפריש נעלמים. מסירים מהאש. 4. מוסיפים מלח ופלפל, כמון, אגוזי מלך, צימוקים ופטרוזיליה. מערבבים היטב. 5. בקערה גדולה מערבבים את הבורגול המבושל והבשר הנותר. מוסיפים פלפל שמור וביצה ומערבבים היטב. 6. יוצרים מתערובת הבורגול כדורים בגודל כדורי פינג פונג. יוצרים שקערורית בכל כדור ומרחיבים אותה כך שתתקבל מעין קובה. ממלאים את השקע בתערובת הבשר שבסיר, וסוגרים. מהדקים היטב. 7. מבשלים את הקציצות הממולאות בסיר מים רותחים במשך חמש דקות. מוציאים בכף מחוררת ומייבשים. 8. מחממים שמן לטיגון חצי עמוק במחבת כבדה ומטגנים את הקציצות הממולאות עד להשחמה. מגישים עם אורז צהוב.