מאפינס פטריות ושמנת חמוצהמאפינים עם פטריות טריות ושמנת, לנשנוש טעים או כתוספת לכל ארוחה
| פנינת המטבח
| פורסם 23/09/12 17:00
![]()
צילום: פנינת המטבח
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים במעט שמן זית את הבצל, הפטריות והתימין. מצננים ומעבירים לקערה. 2 מוסיפים ביצים, שמנת, חמאה וקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומערבבים. 3 מעבירים ל-6 תבניות מאפינס משומנות ואופים בתנור שחומם מראש לחום 180 כחצי שעה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|