1 יוצקים את היין האדום לסיר, מוסיפים את הפירות היבשים, מביאים לרתיחה
ומבשלים כדקה. מסירים מהאש ומצננים.
2. חותכים את האנטרקוט דק מאוד.
3. מעבירים את הבשר הקצוץ לקערה ומוסיפים את הכוסברה, הבצל, הצנוברים,
הקימל, גרגרי הכוסברה, הפלפל השחור, המלח והשום, יוצקים את שמן הזית
ומערבבים היטב בעזרת הידיים.
4. חורצים את התאנים והמשמשים – יוצרים מעין כיס קטן במרכז. מגלענים את
השזיפים והתמרים וממלאים את כל הפירות בתערובת הבשר.
5. מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הפירות בעדינות כשתיים שלוש דקות מכל צד.
ניתן גם לאפות הפירות היבשים בתנור. בחום גבוה
(180 מעלות) במשך רבע שעה.