1 מחממים שמן זית בסיר (או מחבת עמוקה) ומטגנים את חזה האווז כ-4 דקות. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לתחילת הזהבה. מוסיפים בהדרגה את הסלרי, שיני השום והגזר.
2 ממשיכים לטגן על אש בינונית עד שהירקות מתרככים. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב עדין עד שהבשר משנה את צבעו (הוא צריך להאפיר קלות).
3 מוסיפים את היין ואת ציר הבקר ומבשלים עד שהנוזלים מתאדים.
4 מוסיפים את העגבניות, הבוקה גרני (עשבי התיבול), המלח והפלפל ומבשלים עוד כ-40 דקות. אם רואים שהנוזלים מתייבשים מוסיפים מעט מים.
5 מוציאים את עשבי התיבול ומגישים על פסטה או אורז.
* אפשרויות שדרוג:
- מוסיפים כבד עוף יחד עם הבשר
- מוסיפים פטריות יחד עם הסלרי
- מוסיפים פלפל שושקה חתוך לרצועות דקות (בלי הגרעינים) יחד עם הסלרי
הכנתם? ספרו לנו ולדניאל איך יצא!