המצרכים (6 מנות):
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל מרכיבי המילוי עד לקבלת תערובת מגובשת. יוצרים כדורי בשר וממלאים את תחתיות הארטישוק. 2 מקמחים את כל הארטישוקים הממולאים ומטגנים אותם במחבת עם מעט שמן קנולה. 3 אחרי הטיגון מסדרים את הארטישוקים בסיר רחב ונמוך. מפזרים סביבם את שיני השום, הגזרים והפלפלים, ומכסים במים. מוסיפים תבלינים ואת שמן הקנולה הנותר ומביאים לרתיחה. 4 מנמיכים את האש ומבשלים במכסה חצי סגור 45 דקות עד שעה. 5 מפזרים פטרוזילה ומגישים. המתכון באדיבות שף יוסי שטרית ממסעדת Kitchen Market הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |