1 שוטפים במסננת דקה את הקינואה והעדשים, מסננים ושמים בסיר בינוני. מוסיפים 3/4 2 כוסות מים רותחים ומבשלים כ-25 דקות, עד שהמים נספגים.
2 מעבירים את הקינואה והעדשים לקערה גדולה, מוסיפים את תפוחי האדמה ומועכים יחד בממעך פירה ידני. מוסיפים את גרעיני החמניה, הבצל והשום ומערבבים.
3 מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). בקערית קטנה ונפרדת טורפים את שתי הביצים עם השקדיה עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים לקערה הגדולה.
4 מתבלים ומערבבים היטב. צרים כדורים בגודל בינוני מהתערובת, טובלים אותם בפירורי לחם, מניחים בתבנית אפיה משומנת קלות (עדיף בשמן זית). מועכים מעט את הכדורים עד לקבלת לביבות בעובי 1 ס"מ.
5 אופים במשך 20 דקות ומגישים.
>> לכל מתכוני הלביבות