פריטטה של עומר מילרהפריטטה של עומר מילר נותנת כבוד לקישואים - ירק שרק מחכה להראות לכם מה הוא שווה - אבל הכי חשוב, נהנית ממרקם מטריף בזכות הקצפה קלה ולא מאיימת של החלבונים. מוכנים לארוחת ערב חלומית?![]()
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מפרידים את הביצים. מקציפים קלות את החלבונים לקצף רך. 2 במחבת מחממים שמן זית ומטגנים בצל ושום. מוסיפים קישואים פרוסים. 3 בקערה מערבבים חלמונים, שמנת מתוקה, קמח, מרווה, פטרוזיליה וגבינה מגוררת (משאירים מעט ממנה בצד). ברגע האחרון מוסיפים את הקצף ומערבבים קלות. יוצקים למחבת. 4 מטגנים על אש נמוכה כשהמחבת מכוסה כ-5 דקות. מפזרים עוד קצת גבינה מלמעלה. ניתן להכניס לתנור או להמשיך לטגן במחבת עוד 2 דקות או עד שהפריטטה מוכנה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|