המצרכים :
אופן ההכנה:1 קולים את החצילים בגריל בחום הכי גבוה שיש, עד שהקליפה מתפחמת מעט. הופכים את החצילים וקולים גם מהצד השני. מוציאים מהתנור ומניחים בקערה להצטננות. 2 כשניתן לגעת בהם, חורצים בחצילים חתך לאורכם ומוציאים בעזרת כף את תוכנם לקערה ומסננים אותם מהנוזלים. 3 חותכים את העגבניות לקוביות קטנות. 4 מטגנים מעט את השום במחבת על אש בינונית. מוסיפים את העגבניות החתוכות ומבשלים עד שהן מתרככות מעט. אם יש צורך מוסיפים מספר כפות מים ומערבבים מדי פעם. 5 מוסיפים את החצילים הקלויים למחבת. מתבלים במלח ופלפל, ומי שרוצה יכול להוסיף גם שבבי צ'ילי יבש. 6 יוצרים 2 גומות ושופכים לתוכן בזהירות את הביצים. מוסיפים מסביב גם קוביות גבינה צפתית או בולגרית. 7 מורידים לאש קטנה, מכסים ומבשלים עד שהביצים עשויות במידה הרצויה. מגישים עם לחם. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! נטע בירן היא התזונאית של רשת הולמס פלייס |