סיגרים ממולאים בפירהאם יש לכם במקרר שאריות פירה - מושלם. אם לא - מכינים צ'יק צ'ק. אז נכון שלא מדובר בסופר פוד, אבל הציפוי הפריך והמילוי הנימוח הם שילוב מסוכן שאנחנו לפחות, לא מסוגלים לעמוד בפניו |
המצרכים :ל-15 יחידות:
לסגירת הסיגרים:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מכינים את המלית: מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים במים כ-20 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים. 2 בינתיים קוצצים את הבצל ומטגנים ב-2 כפות שמן עד לקרמול. 3 כשתפוחי האדמה מוכנים, מסננים אותם מהמים ומועכים לפירה במרקם חלק. מוסיפים את הבצל המטוגן, קוצצים את הפטרוזיליה, מוסיפים ומערבבים הכל ביחד. 4 מחממים במחבת שמן לטיגון יחסית עמוק. 5 מכינים את הסיגרים: מערבבים 2 כפות מים וכף מים (מריחה על עלי הסיגר ל"סגירה" לפני הטיגון). מניחים בתחת כל עלה/דף 2 כפות מלית לאורך, מגלגלים ומברישים מתערובת הקמח והמים לסגירה סופית (כמו בסרטון). 6 מטגנים כל סיגר כ-2 דקות מכל צד ומעבירים לקריספר/צלחת מרופדת בנייר סופג. 7 מכינים מטבל: קוצצים בצל ירוק ומערבבים עם שמנת חמוצה. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה ביס פריך | צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! |