המצרכים :לבצק:
לרוטב:
לקרם:
אופן ההכנה:1 לשים את כל חומרי הבצק למעט המלח במיקסר כ-10 דקות. מוסיפים את המלח, לשים עוד מעט ומניחים לתפיחה של 10 דקות. 2 מבשלים יחד את חומרי הרוטב על אש קטנה, בערך 40 דקות. טוחנים. 3 מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, מוסיפים את השמנת החמוצה והווניל ומקציפים עוד. מוסיפים ריקוטה וממשיכים להקציף. מצננים. 4 יוצרים עם ידיים רטובות עיגולים בגודל של שזיף, ויוצרים בעזרת האצבע חור באמצע. 5 מטגנים את הסופגניות בשמן עמוק. ממלאים בקרם ומגישים עם הרוטב. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|