המצרכים :לתבנית בקוטר 26 ס"מ:
אופן ההכנה:1 חותכים את כל הירקות לרצועות ארוכות. 2 מחממים 3 כפות שמן במחבת ומטגנים את הבצל. אחרי שהבצל משחים מוסיפים את יתר הירקות בהדרגה. 3 מוסיפים למחבת סויה, פלפל ומעט מלח. 4 כשכל הירקות צרובים מעבירים אותם למסננת להגרת נוזלים. 5 מחממים תנור ל-200 מעלות. לפני אפייה | צילום: פאני דוד, mako אוכלבואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם 6 מכינים רולדות: פורסים שני עלי פילו צמודים ומשמנים אותם (בתרסיס או במברשת). מניחים לרוחב העלים את הירקות, ומגללים את הדפים לגליל. חותכים את הגליל ל-4 ומניחים בתבנית. ממשיכים באותה פעולה עם יתר העלים והירקות. 7 אופים עד להזהבה, ומגישים. בתיאבון! * אם משתמשים בעלי פילו קפואים, יש להעביר את החבילה למקרר לילה לפני. |