1 שמים מעט שמן במחבת גדולה. מטגנים את השום, הג'ינג'ר וחזה העוף. מוספים את הכרוב הגזר מלח פלפל ונבטים בסוף (שלא יהיו סמרטוטים). מטגנים עוד מספר דקות, מוסיפים את הסויה ומורידים מהאש.
2. שמים את התערובת במסננת (כדי להוציא את עודפי הנוזלים, רצוי להפעיל מעט לחץ על התערובת) מקררים את התערובת.
3. מערבבים מעט קמח ומים ליצור מעין "דבק" .
4. מחלקים את התערובת ל- 5 מנות (בתוך ניירות האגרול). מגלגלים "סיגרים" עבים "ומדביקים" בעזרת תערובת הדבק.
5. מטגנים בשמן עמוק בטמפרטורה של 200 מעלות עד לקבלת צבע זהוב.
מגישים עם רוטב חמוץ מתוק.