אופן הכנה רוטב שמן זית:
1 מחממים את השמן במחבת. טוחנים את השום במקביל.
2 כשהשמן רותח מכבים את האש ומוסיפים את כל המרכיבים חוץ מהעגבנייה. מערבבים ומעבירים לכלי קר.
3 מוסיפים את העגבניות.
אופן הכנה של המנה:
1 מניחים את הכבדים בקערת ערבוב. מוסיפים מלח, פלפל, תימין ומעט שמן זית.
2 צולים על הגריל עד מידת עשייה rare.
3 בצלחת הגשה מניחים 5-6 עלי רוקט, מזלפים מעט מהרוטב בצלחת.
4 כשהכבדים מוכנים מחזירים לקערה, מוסיפים כף רוטב, מערבבים ומסדרים בצלחת.