המצרכים :לתבנית מרובעת בגודל 20X20:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית מרובעת.
2 בקערה גדולה טורפים יחד שמן קוקוס, סוכר דמררה, סוכר לבן, ביצים, וניל, אבקת נס קפה, ברנדי ומלח עד שמתקבלת תערובת אחידה.
3 מנפים פנימה קמח לבן ומוסיפים שוקולד צ'יפס ואגוזי פקאן קצוצים.
4 מערבבים היטב רק עד שאחיד והתוספות מתפזרות בצורה שווה בתערובת.
5 יוצקים את התערובת לתבנית, מיישרים ואופים במשך כ-20-30 דקות, או עד שהבלונדיס מתייצבים, מזהיבים וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.
6 מצננים לחלוטין וחותכים לקוביות.
בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט
>> בשבוע שעבר הכנו מרשמלו תותים |