עוף צלוי על מצע אורז אפוי בתנורמתכון שהוא ארוחה שלמה - כרעיי עוף במרינדה של סויה ודבש על מצע קריספי אפוי![]()
צילום: פירגה, טועמים במטבח
|
המצרכים (8 מנות):
למרינדה
לעוף ולתוספות
אופן ההכנה:1 מערבבים את חומרי המרינדה ויוצקים לתבנית. מוסיפים את העוף ומעסים היטב. 2 מחממים תנור ל-200 מעלות וצולים את העוף 20 דקות (10 מכל צד). מוציאים אותו לצלחת. 3 מסדרים בתחתית התבנית את כל הירקות, ומעליהם את האורז. 4 מסדרים את העופות מעל האורז ויוצקים את 3 כוסות המים המתובלים. 5 מכסים היטב בנייר כסף, מנקבים בו 3 חורים ליציאת אדים ואופים שעה וחצי. 6 מסירים את נייר הכסף, משחימים 10 דקות ומגישים. אם נשארים מים בתבנית - מעלים את הטמפרטורה ונותנים להם להתאדות.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|