
עוף צלוי על מצע אורז אפוי בתנורמתכון שהוא ארוחה שלמה - כרעיי עוף במרינדה של סויה ודבש על מצע קריספי אפוי![]() צילום: פירגה, טועמים במטבח |
המצרכים (8 מנות):
למרינדה
לעוף ולתוספות
אופן ההכנה:1מערבבים את חומרי המרינדה ויוצקים לתבנית. מוסיפים את העוף ומעסים היטב. 2מחממים תנור ל-200 מעלות וצולים את העוף 20 דקות (10 מכל צד). מוציאים אותו לצלחת. 3מסדרים בתחתית התבנית את כל הירקות, ומעליהם את האורז. 4מסדרים את העופות מעל האורז ויוצקים את 3 כוסות המים המתובלים. 5מכסים היטב בנייר כסף, מנקבים בו 3 חורים ליציאת אדים ואופים שעה וחצי. 6מסירים את נייר הכסף, משחימים 10 דקות ומגישים. אם נשארים מים בתבנית - מעלים את הטמפרטורה ונותנים להם להתאדות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |