לביבות בטטה מקסימות ב-4 מרכיביםנכון, זה לא כולל מלח, פלפל שחור ושמן לטיגון, אלה לא נספרים אצלנו כמרכיבים, אבל תודו שבחיים לא חשבתם שלביבות בטטה ביתיות הן משהו שאתם יכולים לתקתק כל כך בקלות. אז כן, אתם יכולים. ותודה לאהרוני |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מגרדים את הבטטות בפומפייה גסה לתוך קערה גדולה. 2 מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה. 3 צרים מהתערובת לביבות קטנות ושטוחות, תוך כדי סחיטה של התערובת מנוזלים מיותרים. 4 מחממים שמן במחבת גדולה, וכשהוא חם (אבל לא יותר מדי) מכניסים את הלביבות למחבת. 5 מטגנים משני הצדדים עד להזהבה, ומוציאים לנייר סופג.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|