1 לקבב: מערבבים ולשים כדקה את כל חומרי הקבב. יוצרים קבבים קטנים ומניחים במקרר למשך חצי שעה להתייצבות.
2 לסלט העדשים: מבשלים בסיר עדשים שחורות למשך 20 דקות מרגע הרתיחה, עד שהן רכות אך עדיין מעט נגיסות. מסננים, שוטפים במים קרים ומסננים שנית. מערבבים עם שאר חומרי הסלט.
3 לסחוג: טוחנים במעבד מזון את כל חומרי הסחוג עד לקבלת משחה גסה.
4 ההגשה: מניחים את סלט העדשים בצלחת, מעליו את הקבבים הנאים.
5 יוצקים מסביב יוגורט עיזים ומטפטפים מעט סחוג בתוך היוגורט.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!