להכנת המרק:
בסיר גדול מחממים את שמן הזית היטב ומוסיפים את שלד הדג לטיגון קצר משני צידיו.
מוסיפים את הגמבה, הצ'ילי, בצלי שאלוט ושיני השום ומטגנים כ-3 דקות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים מים רותחים, כוסברה ואת תרמיל ההל, ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה.
מוסיפים את מיץ וקליפת הלימון, מלח, פלפל ופפריקה אדומה ומבשלים על להבה נמוכה כ-15 דקות.
מסננים את המרק אל סיר נקי וסוחטים את שאריות מרכיבי המרק מתוך המסננת למיצוי טעמים.
(את הוון-טונים מבשלים בציר המרק המסונן כ-3-4 דקות, כך שאריות הקמח שנשארו על הוונטון יסמיכו מעט את המרק ויעניקו לו מרקם קטיפתי).
הכנת הוון-טונים:
1 בקערת מיקסר מניחים את הקמח, את הביצים, את שמן הזית ואת הכוסברה (אם חסרים נוזלים מוסיפים כף מים) ולשים עד לקבלת בצק גמיש וחלק.
2 עוטפים בניילון נצמד ומניחים בצד למשך שעה.
3 מרדדים לעלים דקים בעזרת מכונת פסטה תוך קימוח תמידי.
4 מערבבים היטב את חומרי המלית ומניחים ערמות קטנות במרווחים שווים על עלה אחד. מברישים עם מים או עם ביצה סביב המילוי, מניחים על המילוי עלה פסטה נוסף, מהדקים וחותכים לכיסון משולש. מצליבים את קצוות הכיסון ומהדקים בעזרת מעט ביצה.
5 מבשלים את הוון-טונים בציר המרק המסונן והרותח כ-3-4 דקות.
הגשה:
1 מניחים 3 וון-טונים במרכז צלחת עמוקה עליהם מוזגים את ציר המרק.
2 מניחים לצד הוון-טונים ביצה עלומה, מקשטים בפלפל, בבצלי השאלוט ועלי כוסברה טריים, זורים מעט פפריקה אדומה ומגישים מיד.