1 חותכים את המרציפן לחתיכות קטנות, ומערבבים אותו יחד עם השקדים הטחונים, הסוכר, הקקאו והחלבונים, עד שמתקבלת עיסה אחידה. מגררים את השוקולד על פומפיה בעובי בינוני ומוסיפים גם אותו לתערובות. מערבבים שוב רק עד שהשוקולד נטמע, ולא יותר.
2 מרפדים תבנית בנייר אפייה, ובעזרת 2 כפיות או שק זילוף, יוצרים 50 גבעות קטנות על התבנית. חשוב להשאיר קצת מרווח בין מקרון למקרון.
3 מפזרים מעט סוכר מעל, ומניחים למקרונים להתייבש כמה שעות (עדיף למשך הלילה).
4 אופים בתנור שחומם מראש ל-140 מעלות, ל-12 עד 15 דקות , עם דלת מעט פתוחה (אני מכניסה כף עץ, כך שדלת התנור לא תיסגר). כדי לקבל מקרון רך אופים 12 דקות, ומקרון קשה יותר - 15 דקות.
ניסיתם? ספרו לנו איך יצא!