1 קוצצים את הבצל והפטריות שאטקי-יש להוריד את רגל הפטריות ולזרוקן. 2. מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים הבצל והפטריות. מוסיפים שליש כוס יין לבן ו-4 עלי בזיליקום. ממשיכים בטיגון עד אשר כל הנוזלים מתאדים. מורידים מהאש ומעבירים לקערה. 3. על המלית מגרדים את 3 סוגי הגבינות כ-20 גרם מכל גבינה. החום של המלית ימיס את הגבינות. 4. לוקחים את פטריית השמפיניון וחותכים לה פתח שיאפשר לנו להכניס לתוכה את המלית. את החתיכה אין לזרוק. מוציאים את תוכן הפיטרייה על מנת שנקבל אותה חלולה וכך בעצם היא תמולא ע''י המלית. ממלאים אותה בנדיבות, סוגרים את פתח הפיטרייה ע''י אותה חתיכה ששמרנו מקודם, מקמחים, טובלים בביצה ומצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן. 5. מוציאים את הפיטרייה לאחר הטיגון על נייר סופג. לאחר שהתקררה חוצים אותה ל-2. 6. מניחים מחבת עם שמן זית ומטגנים פרוסות משן שום אחת. מוסיפים שמנת המתוקה ומטבלים באגוז מוסקט וכף אחת של יין לבן. מצמצמים את השמנת עד לקבלת קרם. מכבים האש והקרם מוכן. 7. סידור המנה על צלחת: בצלחת מניחים את הקרם ומעליו את חצאי הפיטרייה ומעל הכל מפזרים עירית קצוצה.