1 מכינים רוטב שמנת: חותכים את הבצל דק ומטגנים בשמן זית עד הזהבה. מוסיפים את היין הלבן, השמנת, קורט מלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים לרוטב בזיליקום חתוך בינוני, מבשלים עוד כארבע דקות ומורידים מהאש.
2 מכינים רוטב רימונים: מוסיפים 2 כפות מרוטב השמנת שהכנו לרכז הרימונים, מערבבים ומניחים בצד.
3 את האספרגוס חולטים ל 2 דקות במים רותחים ומיד מעבירים למי קרח על מנת לשמור על צבעו המקורי.
4 מורחים את פילה הסלמון בשמן זית ומטגנים במחבת פסים במשך 3 דקות מכל צד.
5 מחממים את האספרגוס במחבת עם שמן זית.
6 להגשה: מניחים את הפילה במרכז הצלחת ומוזגים בחצי צלחת רוטב רימונים ובחצי השני רוטב שמנת. מניחים את האספרגוס משני צידי הפילה על הצלחת.
>> כל המתכונים לראש השנה