1 חותכים את הבצל גס, ומאדים אותו עד לקבלת צבע צהבהב.
2. טוחנים את הבצל יחד עם הדגים במטחנה דקה. מוסיפים לדגים את הביצים, ופירורי המצה ומערבבים היטב יחד עם הכוסברה הקצוצה.
3. מוסיפים את התבלינים: מלח,פלפל לבן, אגוז מוסקט ומעט סויה- כמה טיפות.
4. מגלגלים את התערובת לכופתאות שטוחות.
5. בינתיים מאדים את הפול במעט מרגרינה יחד עם בצל קצוץ. מוסיפים יין לבן. מוסיפים מים (בערך 2 כוסות) ומבשלים את הפול עד שיתרכך מעט.
6. מוסיפים את כופתאות הדגים וממשיכים לבשל כחצי שעה על להבה נמוכה.
7. מוסיפים את כל התבלינים והכוסברה, טועמים ומתקנים במידת הצורך.