
המצרכים (10 מנות):למוח:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מנקים את המוח מהקליפה היטב. מפזרים עליו מלח ושוטפים. 2חותכים את המוח לחתיכות ואותן טובלים בתערובת של קמח לבן, פלפל שחור ומעט מלח. 3טורפים את הביצים בקערה ומוסיפים מעט שמן. טובלים את חלקי המוח המקומחים בביצים הטרופות ומטגנים במחבת עד שהמוח נעשה ורדרד. מוציאים. 4לרוטב: חולטים את העגבניות במים רותחים ומקלפים אותן. טוחנים את העגבניות המקולפות במעבד מזון ומעבירים לסיר עם מעט שמן. 5מוספים מעט סוכר, מיץ לימון ופטרוזיליה ומביאים לרתיחה. 6מבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל (הרוטב צריך להיות מתקתק חמצמץ). 7מוסיפים את המוח המטוגן ומבשלים עד שהוא מתנפח מעט (כרבע שעה על אש נמוכה). מגישים חם או קר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |