1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות קאפקייקס במנז'טים מנייר. 2. בסיר קטן מביאים את המים לרתיחה ומסירים מהאש. מוסיפים את שקיק התה ומניחים למים להתקרר לטמפרטורת החדר. מוציאים את שקיק התה. 3. בינתיים, מקציפים במיקסר את הביצים, הסוכר והדבש במשך כ-5 דקות במהירות בינונית עד שהתערובת אוורירית וצבעה בהיר. 4. מוסיפים בהדרגה את שמן הקנולה ומערבבים. 5. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה, הקינמון, הציפורן, הג'ינג'ר ואגוז המוסקט. 6. מוסיפים את תערובת הקמח ואת התה לקערת המיקסר לסירוגין, וממשיכים לערבל במהירות בינונית עד שהתערובת אחידה (יש להיזהר מערבוב יתר). 7. מעבירים את הבלילה אל תבניות הקאפקייקס וממלאים כל שקע עד ¾ מגובהו. 8. אופים 30-25 דקות לקאפקייקס גדולים או 17-15 דקות לקטנים, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי. 9. שמים את התבניות על גבי רשת מתכת ומניחים לקאפקייקס להתקרר לטמפרטורת החדר. 10. מכינים את הציפוי: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את גבינת השמנת ואבקת הסוכר עד שהתערובת אוורירית וצבעה בהיר. מוסיפים את מיץ הלימון, השמנת המתוקה והקינמון ומערבלים עד שהתערובת אחידה. 11. מצפים את הקאפקייקס ומגישים מיד, או מאחסנים בקירור בכלי אטום עד יומיים.
>> מעדיפים בכל זאת את העוגה המסורתית?