1 מכינים את הסירופ: מרתיחים מים עם סוכר ומיץ ולימון. אחרי הרתיחה מורידים מהאש ומוסיפים את מי הוורדים. מניחים להצטננות חלקית.
>> מתכונים לשבועות
2 מחממים תנור ל-180 מעלות.
3 מערבבים היטב את הקדאיף עם חמאה מומסת.
4 מכניסים לתבנית מחצית מכמות הקדאיף, מיישרים ומהדקים היטב. מרצפים בחלומי ומעליה מפזרים מוצרלה.
5 מפזרים מעל הגבינות את כל שאר הקדאיף, מיישרים ומהדקים.
6 מכניסים לתנור ואופים 30-35 דקות, עד שהאטריות זהובות.
כנאפה חלומי | צילום:
בועז לביא, mako אוכל
7 מוציאים את התבנית מהתנור והופכים מעל צלחת. יוצקים את הסירופ עד שייספג בכל המנה.
8 מפזרים מעל הכל פיסטוקים קצוצים ומגישים.
>> למתכונים נוספים של המחלבה מבית יצחק