1 בסיר נירוסטה שמים את הסוכר, הקקאו, היין, המים והווניל. מערבבים היטב עד שהכל מתאחד.
2. מרתיחים את כל הנוזלים שבסיר על אש קטנה עד שהסוכר נמס, תוך כדי ערבוב.
3. מכבים את האש ומיד מכניסים את כל השוקולד והחמאה ומערבבים עד שהכל נמס ומתאחד.
4. מרטיבים את המצות ביין עד שהן מתרככות מעט ומניחים אותן אחת על השניה במשך 10 דקות.
5. מניחים מצה על קרש חיתוך ומורחים שכבת שוקולד מהסיר (השוקולד צריך להיות חם). ניתן לפזר את האגוזים ולהניח מצה נוספת.
6. מורחים שוב שוקולד על המצה השנייה ומרסקים מעט חלבה על השוקולד וכך חוזר חלילה 5 שכבות.
7. על המצה העליונה יש למרוח שוקולד ולקשט לפי בחירה בסוכריות, או קוקוס או אגוזים או חלבה.
8. רצוי להכניס למספר שעות למקרר, ואפילו יום לפני האכילה. רצוי לכסות את העוגה בנילון נצמד/ נייר כסף.