1 טוחנים היטב את הדג עם הביצים הקשות. מוסיפים לתערובת 2 ביצים, קמח מצה, סוכר, מלח, פלפל ובצלים (כשהם חתוכים דק) ומערבבים את הבלילה היטב. לאחר שמתקבלת עיסה אחידה מכינים את הקציצות בגודל של 8 ס"מ.
2 בסיר מביאים לרתיחה את כל מרכיבי הציר. מוסיפים לציר את הקציצות בעדינות וממשיכים לבשל כשעה וחצי על להבה נמוכה. לאחר הבישול מניחים בצד להתקרר ומעבירים למקרר בכלי מכוסה למשך לילה שלם.
מגישים כל קציצה עם מעט מהג'ל שנוצר מהציר ופרוסת גזר.
>> כל המתכונים לראש השנה