1 קולים את האגוזים בתבנית קטנה כ-10 דקות בחום של 180 מעלות, עד שהם משנים את צבעם. משאירים את התנור דולק. 2. מוציאים את האגוזים, מצננים וטוחנים במעבד מזון. 3. מבשלים את התפוזים בשלמותם במים רותחים 20 דקות. 4. מוציאים, מצננים קצת, חותכים לרבעים, מגרענים ומרסקים במעבד מזון עד שנוצרת מחית חלקה. 5. בקערה נפרדת טורפים את החלמונים עם הסוכר, מוסיפים את האגוזים ומערבבים בכף. מוסיפים את מחית התפוזים ומערבבים. 6. מקציפים את החלבונים בקערת המיקסר עד שנוצר קצף אחיד וקל. מקפלים את קרם החלמונים לתוך הקצף. 7. מעבירים לתבנית משומנת ואופים כ-45 דקות.