1 מערבבים במיקסר את כל החומרים "היבשים" כולל המלח, מוסיפים את השמרים, ביצים וחלמונים ושאר החומרים "הרטובים" וממשיכים לערבב (כמספר דקות) עד לקבלת בצק אחיד
2. מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח, קורצים כדורים בגודל הרצוי (גודל הכדור יקבע את גודל הסופגנייה) ומתפיחים את הכדורים עד להכפלת הנפח
3. מטגנים את הכדורים המותפחים בשמן חם (160 מעלות) עד הזהבה משני הכיוונים, מניחים על נייר סופג ומצננים את הסופגניות בטמפרטורת החדר
4. מזריקים בעזרת שקית זילוף וצנתר את המילוי הרצוי, מפזרים על הסופגניות אבקת סוכר ומגישים.
מילויים מומלצים:
1 מילוי יוגורט עיזים –
כף אינסטנט פודינג (לפי הטעם הרצוי) ו 2 - גביעי יוגורט עיזים 3.7% של משק צוריאל. לערבב היטב ולזלף לתוך הסופגניות .
2. מסורתי – ריבה
3. תערובת גבינת עיזים עם סוכר ותמצית ווניל
4. נועז – ממרח תמרים עם יוגורט עיזים