1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 חותכים את הדניס לחצי, מפלפלים וממליחים. שמים בתנור שחומם מראש למשך 8 דקות.
3 שוטפים היטב את הכרשה וחותכים דק.
4 שמים בסיר את החמאה ומוסיפים את השום והבצל. מוסיפים את הכרשה, חלב הקוקוס, הקארי והסויה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים.
5 להכנת סלסלת הפלפלים: קוצצים את הפלפלים. מתבלים במלח ופלפל, מיץ לימון טרי ושמן זית.
6 להגשה: מניחים על הצלחת את תערובות הכרישה. מסדרים מעליה את נתחי הדניס האפוי ומפזרים מעל את סלסת הפלפלים.