1 להכנת הבצק - שמים במעבד מזון את הקמח, א.אפייה, חמאה וסוכר מערבבים עד שמתקבלת תערובת פירורית, מוסיפים את שאר חומרים וממשיכים לעבד מעט עד שמתקבל כדור בצק חלק, מעבדים מעט בידיים ומעצבים לעיגול שטוח עוטפים בנילון נצמד. שומרים במקרר כחצי שעה.
2להכנת המלית - מקציפים בקערת מיקסר קיצ'נאייד עם וו גיטרה, חמאה סוכר, אבקת סוכר , גרידת לימון ומלח עד שמתקבלת תערובת תפוחה, מוסיפים את השקדים וממשיכים להקציף, מוסיפים את הביצים זו אחר זו במהירות נמוכה ומקציפים היטב לאחר כל הוספה, מוסיפים את הקמח והליקר והוניל ומערבלים מעט עד שהם נספגים בתערובת, ולבסוף מוסיפים את הצימוקים .
3מחממים את התנור לחום בינוני, מקמחים משטח עבודה ומרדדים עליו את הבצק לעלה בעובי 3 ס"מ, קורצים מהבצק עיגולים בקוטר של כ- 8 ס"מ, שמים במרכז כל עיגול כפית מהמלית .מרימים שני קצוות מנוגדים מהעיגול ומצמידים אותם היטב.מרימים גם את שולי העיגול שנשארו ומהדקים היטב, ממשיכים לסגור כך את כל העיגולים.
4 להכנת הזיגוג - שמים את החלבונים בקערה שטוחה וטורפים במטרפה ידנית עד שהם מלבינים , שמים בצלחת נפרדת את הסוכר, טובלים את חלקו העליון של כל משולש בצק בחלבון ואח"כ בסוכר , מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה כשהזיגוג כלפי מעלה ואופים עד להשחמה כ- 30 דק'.