המצרכים :לסופגניות:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 ממיסים את השמרים במים קרים. מוסיפים את כוס הקמח הראשונה ומערבבים כ-2 דקות במיקסר במהירות אטית עד לקבלת בצק דביק ואחיד. מכסים במגבת לחה ומתפיחים חצי שעה. 2 מוסיפים את שאר הקמח, הביצים, ממרח הלוטוס, המלח והסוכר ולשים כ-8-7 דקות עם וו לישה במהירות אטית-בינונית. 3 מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עוד כ-2 דקות, עד שהיא מתאחדת היטב בבצק. מכסים במגבת ומתפיחים כחצי שעה. 4 מעבירים למקרר לשעה (חשוב מאוד!). 5 מוציאים את הבצק מן המקרר ומרדדים לעובי של 1 ס”מ. קורצים בעזרת כוס כ-30 עיגולים ומתפיחים כ-45 דקות. 6 מחממים שמן בסיר רחב ושטוח ומטגנים את הסופגניות כ-3 דקות מכל צד. מעבירים לקערה עם נייר סופג. 7 מכינים את הציפוי: מחממים מעט את ממרח הלוטוס ומוסיפים את השמנת המתוקה. מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה ומבריקה. מצפים את הסופגניות ומפזרים מיד פירורי עוגיות לוטוס. סטיילינג: מאיה לבנת הרוש >> כל המתכונים לסופגניות>> כל המתכונים ללביבות |