1 מערבבים את כל הרכיבים יחד ויוצרים לביבות קטנות. (מומלץ להכין עם כפפות ליטקס כדי למנוע הידבקות).
2 הכנה לטיגון הלביבות: מניחים בצלחת אחת את הקמח ובצלחת נפרדת את פירורי הפנקו. בקערה שלישית מערבבים ביצה אחת עם מעט מלח ופלפל.
3 מקמחים את הלביבות בצלחת הראשונה, טובלים בביצה ולבסוף מצפים בפירורי הפנקו.
4 מטגנים במחבת או צ'יפסר. יש לוודא שהשמן רותח.
5 צבע הלביבה צריך להיות "חום שזוף" ולא בהיר.
6 מערבבים יחד את מרכיבי המטבל ומגישים לצד הלביבות.
>> לכל מתכוני הלביבות
>> לספיישל המטוגנים של נבחרת מאסטר שף