1 מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
מתכונים לפסח
קינוחים לפסח
עוגות לפסח
2 ממיסים שוקולד, סוכר וחמאה על להבה מאד נמוכה, תוך בחישה מתמדת. מסירים מהאש.
3 תוך כדי בחישה מוסיפים את הביצים אחת אחת.
4 מנפים את האינסטנט פודינג לתערובת ומוסיפים אגוזים. ממשיכים לבחוש כל הזמן.
5 מעבירים את התערובת לתבנית מלבנית (27X33) ואופים בחום של 175 מעלות כ-30 דקות. הבראוניז מוכנים כשיש קרום פריך מעליהם.
6 מצננים היטב ורק אז פורסים לריבועים קטנים.
>> הכנתם? ספרו לנו איך יצא!