1 מחממים את התנור לחום 160 מעלות ומשמנים תבנית שקעים.2. שמים בקערה קמח תופח וסודה לשתייה ומערבבים.3. בקערה נפרדת מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת בלילה בהירה. מוסיפים את הריקוטה, יוגורט הכבשים ותמצית וניל ומערבבים היטב.4. מוסיפים את תערובת הגבינות לקערית הקמח ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה. 5. יוצקים את התערובת לתבנית השקעים ואופים בתנור לכ-30 דקות, עד להזהבה. בוזקים אבקת סוכר ומגישים.
6 להכנת ציפוי גנאש שוקולד: בקערה חסינת חום שמים שמנת מתוקה ושוקולד, מחממים במיקרוגל על להמסה ומערבבים היטב, כאשר המאפינס התקררו מצפים בגנאש שוקולד, מקשטים בסוכריות צבעוניות ומגישים.
*ניתן לבזוק אבקת סוכר לציפוי במקום גנאש השוקולד