המצרכים (8 מנות):
להגשה:
למרינדה:
אופן ההכנה:1 מכינים את המילוי לפרגיות הממולאות: מכניסים למעבד מזון את האגוזים, הפירות היבשים, הכמון והפטרוזיליה וטוחנים בפולסים למחית גסה ואחידה. 2 מערבבים היטב בקערה את חומרי המרינדה, מכניסים את הפרגיות ומשרים שעה במקרר. 3 מוציאים את הפרגיות מהמרינדה וממלאים כל אחת הכף מהמילוי. מגלגלים וסוגרים בעזרת קיסם. 4 מחממים תנור ל-190 מעלות. מסדרים את הפרגיות בצפיפות בתבנית, יוצקים עליהן את מה שנשאר מהמרינדה ומכסים בנייר כסף. מכניסים לתנור ל-15 דקות, מסירים את נייר הכסף מגבירים את החום ל-210 וצולים בחום עליון כ-5 דקות. הופכים את הפרגיות וצולים 5 דקות נוספות. מדי פעם משקים את הפרגיות ברוטב שבתבנית. 5 מפזרים מעט כוסברה ובצל ירוק קצוץ ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |