להכנת הדונאטס
1 בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח ,שמרים, סוכר ומלח. 2. ממיסים את החמאה ומערבבים עם חלב ושמנת חמוצה עד לקבלת תערובת פושרת. 3. מוסיפים לקמח ביצים, וניל ואת תערובת החמאה ומעבדים במשך 5 דקות לקבלת בצק חלק, רך ומבריק ומכניסים למקרר ללילה. 4. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של כחצי ס"מ, קורצים עיגולים ואח"כ קורצים עיגול קטן במרכז. מניחים על נייר אפייה משומן למנוחה כשעה. 5. מחממים שמן ומטגנים על להבה בינונית עד לצבע זהוב.
להכנת גנאש השוקולד 1 מרתיחים את השמנת , מורידים מהאש מוסיפים את השוקולד ומערבבים, שומרים לילה במקרר 2. למחרת, חלק מהגנאש שומרים לציפוי וחלק מקציפים עם מעט שמנת מתוקה (לא הרבה זמן). 3. חותכים את הדונטס וממלאים בקציפת הגנאש. 4. מצפים את הדונאטס ביתרת הגנאש ומפזרים סוכריות צבעוניות מעל.
>> לכל מתכוני הסופגניות