1 מערבבים קמח מצה ומים. טורפים במערבל במהירות נמוכה ומוסיפים ביצה אחר ביצה בהדרגה. מוסיפים ברנדי ומערבבים.
2 מחממים שמן בסיר עמוק, נוטלים בכף מהתערובת ויוצקים לשמן בעזרת כף נוספת (משתדלים ליצור כדורים שווים). מטגנים 3-2 דקות משני הצדדים עד הזהבה ומוציאים לנייר סופג.
3 להכנת הסירופ: מבשלים סוכר, מים ומיץ לימון בסיר בינוני כ-25 דקות, לקבלת סירופ צמיגי.
4 מנמיכים את האש למינימום ומוסיפים את "הסופגניות". מבשלים כ-2 דקות ומסננים. מעטרים באגוזים קצוצים ובמעט סוכריות צבעוניות.